Υποστήριξη

To Beauty Pages είναι ένας ολοκληρωμένος κατάλογος παρουσίασης και προβολής επαγγελματιών και καταστημάτων στον χώρο της ομορφιάς.

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι εγκρίσεις πραγματοποιούνται το συντομότερο δυνατό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η έγκριση πραγματοποιείτε  εντός 24 έως 48 ωρών. Θα λάβετε μια ειδοποίηση μόλις η καταχώρησή σας έχει εγκριθεί απο την ομάδα του Beauty Pages.

Τα πακέτα των υπηρεσιών μας  έχουν διάρκεια ένα ημερολογιακό  έτος (365 ημέρες)

Ναι, μπορείτε να τροποποιήσετε μια καταχώρηση όσες φορές χρειάζεστε.

Ναι, μπορείτε να καταργήσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση

Εάν δεν έχετε ανανεώσει την συνδρομή σας εντός 12 μηνών, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παροτρύνουμε να την ανανεώσετε.
Εάν επιλέξετε να μην ανανεώσετε την συνδρομή σας για άλλους 12 μήνες ή δεν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, η συνδρομή σας θα καταργηθεί, οι καταχωρήσεις σας θα διαγραφούν αλλά  ο λογαριασμός σας στο Beauty Pages θα υπάρχει σε ισχύ για μελλοντική χρήση

Θα πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία που πιστεύετε ότι είναι πιο κοντά στην υπηρεσία σας. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει τροποποιήσεις ή θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρινίσεις κατά την έγκριση της καταχώρησης

Παρακαλώ βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στην σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του beautypages.gr και ένας αρμόδιος απο την ομάδα του Beauty Pages θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.